Mi smo posle Brejkersa otisli na pice i odmarali se dok je svirao Wolfmother. Znao sam da necu moci da budem u prvim redovima zbog toga, ali smo to ciljano uradili (iako mi je posle bilo zao

) da bi izdrzali ceo koncert bez problema. I stvarno sam se mnogo bolje osecao nego u areni gde nisam imao kap vode i gde nije bilo dovoljno svezeg vazduha. Vecina ljudi kaze da je u parteru zvuk najbolji, pa sam se nadao da ce zvuk biti bolji ako budem bio udaljen od bine. Izgleda da nisam bio dovoljno. Skrenuo sam paznju na ozvucenje jer se ljudi po forumima gotovo od pocetka turneje (seti se Andy Rose iz Argentine) pa sve do sad (captain c*nt iz njukasla) zale na ozvucenje. Pa mi je malo cudno da to nisu uspeli ni posle dve godine da srede. Ne znam ko je zaduzen za ozvucenje, da li tehnicari ili bend koji radi tonsku probu pre nastupe. Sve u svemu, to je jedino sto bi trebalo da poprave ubuduce. Sto se tice Metallice, sestra je bila u parteru, prilicno udaljena od bine i oni su imali los zvuk iako bi trebalo da je na tim mestima najbolji. Tako da verovatno je zvuk generalno bio los na Metallica-i bez obzira na mesto jer sam cuo i da su se i drugi zalili na ozvucenje.
haha svakako bi palice bile sjajan suvenir! :'( Bio sam blizu i palice koju je Ashba bacio...ali ono nije bilo moguce uhvatiti koji je stampedo bio.
Nego, malopre sam bio na chinesedemocracy forumu i lik koji je napravio temu o koncertu u NS je isti onaj koji mi je nekoliko pesama pre Paradise City-ja rekao da se pomerim u desno da bi on mogao da stane pored druga. Sve to ne bi bilo vredno paznje da Axl nije bacio pistaljku upravo njima u ruke...pola metra od mene....

Sto se tice komentara, dodje mi da im svima ponaosob lupam replike, ali kontam da nema smisla. Mislim to su 90% ljudi koji kao sto sam rekao znaju 5-6 hitova i ne znam, verovatno su ocekivali da te pesme vrte u krug 3 sata. To je upravo ono sto smo mi i pricali kada smo saznali da ce svirati na Exitu, da ce tamo biti svakojakih. Ja stvarno ne znam sta je Axl jos mogao da uradi, da zabavlji svakog od njih ponaosob...verovatn
o ni tada ne bi bili zadovoljni.
Ono sto znam je da si se ti, moje drustvo, ja i svi ljudi koji su bili oko mene, uz izuzetak par likova koji su zalutali proveli fenomenalno. To je moglo lako da se zakljuci po njihovim osmesima. To je ono sto je najvaznije.
I da...bas bzv sto nije bilo prenosa i samim tim pro shot snimka. Axl je zvucao prilicno dobro i mislim da bi ovo bio jedan od reprezentativnijih GnR koncerata. Ali posle onoga live stream-a u Riju, razumem ih u potpunosti.
Jedan zanimljiv deo sa RTS reportaze:
„Gans 'n' rouzis" su bili gosti u Novom Sadu puna dva dana, uz zakupljen ceo sprat hotela, a Eksl će ostati zapamćen i po ispijanju domaćeg piva, na kome je insistirao sve vreme boravka u Novom Sadu, kao i po sviranju klavira u hotelskom foajeu, na oduševljenje ostalih gostiju i posetilaca.
http://www.rts.rs/page/magazine/sr/story/431/Muzika/1140162/Vatreni+%E2%80%9EGansi%E2%80%9C+za+kraj.html