Please login or register. May 19, 2013, 10:00:31 AM

Author Topic: Guns N' Roses u Beogradu 23.9.2010. NOVI TERMIN  (Read 12570 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

tsunami

• Bedouin
  • **
Re: Guns N' Roses u Beogradu 23.9.2010. NOVI TERMIN
« Reply #120 on: September 23, 2010, 12:46:07 AM »
Imam kartu, imam slobodan dan i nemam s kim do Beograda...  A autobuske linije mi ne odgovaraju.
Ne mogu vjerovati da mi se ovo desava  :'(

Marko0190

• Tongue Like A Razor
« Reply #121 on: September 23, 2010, 12:54:18 AM »
Imam kartu, imam slobodan dan i nemam s kim do Beograda...  A autobuske linije mi ne odgovaraju.
Ne mogu vjerovati da mi se ovo desava  :'(

Kako ne odgovaraju!?!? :?: Uzmi jutarnji autobus, nema veze...mozes da setas gradom ili tako nesto...bice lepo vreme! Daj ne zezaj, MORAS DA DODJES!!! :rockon: :)

tsunami

• Bedouin
  • **
« Reply #122 on: September 23, 2010, 12:59:54 AM »
Kako ne odgovaraju!?!? :?: Uzmi jutarnji autobus, nema veze...mozes da setas gradom ili tako nesto...bice lepo vreme! Daj ne zezaj, MORAS DA DODJES!!! :rockon: :)
I onda nakon koncerta moram da cekam prvi bus u 6 am za Banjaluku. Malo mi je frka biti sama dobar dio noci. I jos trebam da stignem u ZG 

Marko0190

• Tongue Like A Razor
« Reply #123 on: September 23, 2010, 01:15:09 AM »
I onda nakon koncerta moram da cekam prvi bus u 6 am za Banjaluku. Malo mi je frka biti sama dobar dio noci. I jos trebam da stignem u ZG 

To jeste problem... Mada mozemo da se organizujemo, ja mogu da ti pravim drustvo, nije mi problem. Ima i organizovan after party...Beograd je aktivan 24h, postoje razne opcije. Znam da smo ti mi svi nepoznati...ne znam sta da ti kazem. :(

tsunami

• Bedouin
  • **
« Reply #124 on: September 23, 2010, 01:31:15 AM »
To jeste problem... Mada mozemo da se organizujemo, ja mogu da ti pravim drustvo, nije mi problem. Ima i organizovan after party...Beograd je aktivan 24h, postoje razne opcije. Znam da smo ti mi svi nepoznati...ne znam sta da ti kazem. :(
Hvala  :) Razmisljam....... tj. lupam glavom u zid

Xtina

• Beatin' A Dead Horse
  • **
  • So never mind the darkness we still can find a way
« Reply #125 on: September 23, 2010, 08:02:46 AM »
Tsunami, i ja sam razmišljala da odem u Beograd ali odustala, baš iz razloga da ne lutam sama po nepoznatom gradu  :(, sad mi je malo krivo ali u Zagrebu na koncertu ću sigurno biti, pa ako hoćeš možemo zajedno u zg arenu. Mislim da će mi ostat čak i karta viška, frendica koja bi trebala ići sa mnom možda neće moći     

tsunami

• Bedouin
  • **
« Reply #126 on: September 23, 2010, 08:21:02 AM »
Tsunami, i ja sam razmišljala da odem u Beograd ali odustala, baš iz razloga da ne lutam sama po nepoznatom gradu  :(, sad mi je malo krivo ali u Zagrebu na koncertu ću sigurno biti, pa ako hoćeš možemo zajedno u zg arenu. Mislim da će mi ostat čak i karta viška, frendica koja bi trebala ići sa mnom možda neće moći     
Za Zagreb mi nije problem, ne idem sama.
A da zapalimo nas dvije za Beograd?  ;)

Xtina

• Beatin' A Dead Horse
  • **
« Reply #127 on: September 23, 2010, 08:32:44 AM »
nije da ne bi isla u Beograd, ali ne mogu jer do 6 moram biti na poslu :'(  Ako frendica odustane ne preostaje mi drugo nego da odem sama na koncert  :(

tsunami

• Bedouin
  • **
« Reply #128 on: September 23, 2010, 08:45:08 AM »
nije da ne bi isla u Beograd, ali ne mogu jer do 6 moram biti na poslu :'(  Ako frendica odustane ne preostaje mi drugo nego da odem sama na koncert  :(
E, da.... nekad mislim da je lijepo biti nezaposlen. Meni su tek juce potvrdili da ne moram raditi danas i sutra
A sto se tice koncerta u Zagrebu, mozemo se nesto dogovoriti, neces biti sama ;). Mislim da cemo biti ispred arene do 7, ako ne i ranije

Xtina

• Beatin' A Dead Horse
  • **
« Reply #129 on: September 23, 2010, 08:53:47 AM »
i ja sam planirala biti tamo negdje oko 6 ili 7, javim ti jos veceras ili sutra ujutro, pa se mozda i vidimo, thnks ;)   

luksa

• Fuckin' Innocent
  • *
« Reply #130 on: September 23, 2010, 02:28:23 PM »
Pozdrav svima, za 5 minuta krecem za Beograd. Fotoaparat sam ipak ostavio kuci, jer izgleda se ovi iz Arene ne sale. Ali sam zato poneo dobar mobilni, jer njega nema sanse da vrate. Zelim svima lep provod, pa cemo sutra sredjivati utiske. :rockon:

laura2002

• A Stranger We Met
  • **
« Reply #131 on: September 24, 2010, 08:18:05 AM »
Pozdrav svima, za 5 minuta krecem za Beograd. Fotoaparat sam ipak ostavio kuci, jer izgleda se ovi iz Arene ne sale. Ali sam zato poneo dobar mobilni, jer njega nema sanse da vrate. Zelim svima lep provod, pa cemo sutra sredjivati utiske. :rockon:
Ja sam stigla kuci u Suboticu u 5.30,oka jos nisam sklopila,i ne mogu,jos sam u nekoj euforiji.Bilo je super,
fantasticno...,ne mogu da nadjem reci!!!Fotoaparat sam unela bez problema,i napravila nekoliko slika ( oko 50 ).
Na moju srecu,uhvatila sam kanap od pistaljke (tip iza mene je strgnuo pistaljku iz moje ruke :finger:),ali sam se borila da mi to ostane.Odusevili su me stari Gansi '92,a sad me odusevio sam Axl.Ni momci nisu losi.Za sad toliko,pozdrav,a svi vi ostali se lepo provedite u Zagrebu!!!

luksa

• Fuckin' Innocent
  • *
« Reply #132 on: September 24, 2010, 06:49:36 PM »
Fenomenalna svirka, iznad svih ocekivanja. Fantastican provod, Axl kao u najboljim godinama, ostatak ekipe razbija. Onoliko skakanja i lomatanja po bini nisam skoro video. Cini mi se da je Axl bio posebno raspolozen za svirku.

dusan

• Rubbermade Baby
  • *
« Reply #134 on: September 27, 2010, 03:18:30 PM »
Da ne komentarišem koncert, sve je rečeno...  :bow: Iznad svih očekivanja... Htedoh samo da pitam da li je neko čuo šta je Axl rekao na samom kraju dok su odlazili s bine, posle naklona, zahvaljivanja i svega... Ili sam to samo ja nešto utripovao... 
just because you're winning, don't mean you're the lucky one's