Upravo sam procitao interview sa Axl Rose-om u, ni manje ni vise nego, STORY-u.

Posto sumnjam da je Story imao priliku da ekskluzivno intervjuise najskriveniju licnost na muzickoj sceni, ipak mi si cinilo kao interesantan interview. Nisu zalazili u sitnice niti su spominjali Chinese Democracy kao ni nove clanove, pa mi se cini da su uzeli neki stari interview i samo ga malo prilagodili. Na pitanje kada planira novi album, "Axl" odgovara: " Ne razmisljam trenutno o tome vec razmisljam o tome da li da uzmem kucnog ljubimca!"
Kakav dan, posto sam naisao na clanak u Story-u (nisam naisao nego mi je draga pokazala), na isti nacin sam naisao na clanak i u Playboy-u!!!

Izgleda da su se promoteri ili GnR menadzment bacili u opaku promociju...
Clanak u Playboy-u je mnogo realniji... Novinarka prica o tome kako ih je gledala jos pre nego sto su izbacili Apetite for Destruction, kako su bili potpuno rastelovani na momente a onda super tight u sledecem trenutku... Takodje prica o Axl-ovim odnosom sa devojkama, o tome kako je tek u 20-im godina otkrio da je bio zlostavljan... Bilo mi je zanimljivo kako je naglasila teret frontmena koje ostali clanovi ne nose istom merom...
Ali je zavrsila s tim da svakako savetuje da se ne propusti koncert u Beogradu!
haha kucnog ljubimca!

Citao sam i ja clanak o Axl-u pre par godina, mislim da je bila u pitanju Gloria...

Kada citam neke nase clanke o GnR tek tada vidim koliko novinari prepisuju i koliko to zapravo lose rade. Na sajtu Arene su za DJ Ashba-u napisali da se zove DJ Asha, ili ti na nasem DJ Aša!

Cak sam im poslao e-mail da poprave gresku, ali su me oni ubedjivali kako je to njegovo pravo ime...posle toga sam odustao...

Negde sam procitao kako GnR postavu cine pevac Axl, gitarista Ron, bubnjar Frank..... i DJ-evi Asha i Richard Fortus!

Takodje su rekli kako je Dont cry pesma koju GnR sviraju na svakom koncertu, a svirali su je 4-5 puta u zadnjih 10 godina...
Ovo su pro shot snimci sa Reading festivala: Odlicni su!
Welcome To The Junglehttp://www.youtube.com/watch?v=jM2KG4AJops&feature=relatedThis I Lovehttp://www.youtube.com/watch?v=g91Y3DuzAqM