Please login or register. June 18, 2013, 08:18:43 AM

Author Topic: hahaha napokon naš forum :D  (Read 3418 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Lejla

• Fuckin' Innocent
  • *
  • You're one in a million
Re: hahaha napokon naš forum :D
« Reply #30 on: June 09, 2010, 09:19:08 AM »
Eh "kono" dobro nam dosla!
Spremas li se za koncert ? :)

Hvala... cuj "kono"  :D
O da... da mi je nekako prespavati ova 3 mjeseca i probuditi se na dan koncerta  :D
« Last Edit: June 09, 2010, 09:26:44 AM by Lejla »

Red_Sheep

• Fuckin' Innocent
  • *
  • If you got the money honey, we got your disease...
« Reply #31 on: June 09, 2010, 10:09:55 AM »
Hvala... cuj "kono"  :D
O da... da mi je nekako prespavati ova 3 mjeseca i probuditi se na dan koncerta  :D
Pa kona mi je ono full seljacki i mahalski  :D
Joj i meni, ima 100 nesto dana, a vec smislila sta cu obuci ( ko zna koliko cu kombinacija izabrati do koncerta )

Dodjem ja sa transparentom Red Sheep da me neko od "naŠih" prepozna, ne bi li bar nekome mahnula, nek' misle da sam neka poznata ovcica :)))

vezara

• Won't Be Told Anymore
« Reply #32 on: August 27, 2010, 10:26:50 AM »
Upravo sam procitao interview sa Axl Rose-om u, ni manje ni vise nego, STORY-u.  :O :lol:
Posto sumnjam da je Story imao priliku da ekskluzivno intervjuise najskriveniju licnost na muzickoj sceni, ipak mi si cinilo kao interesantan interview. Nisu zalazili u sitnice niti su spominjali Chinese Democracy kao ni nove clanove, pa mi se cini da su uzeli neki stari interview i samo ga malo prilagodili. Na pitanje kada planira novi album, "Axl" odgovara: " Ne razmisljam trenutno o tome vec razmisljam o tome da li da uzmem kucnog ljubimca!"
An now that you've been broken down
 Got your head out of the clouds
 You're back down on the ground
 And you don't talk so loud
 An you don't walk so proud
 Any more, and what for...

vezara

• Won't Be Told Anymore
« Reply #33 on: August 27, 2010, 09:39:48 PM »
Kakav dan, posto sam naisao na clanak u Story-u (nisam naisao nego mi je draga pokazala), na isti nacin sam naisao na clanak i u Playboy-u!!! :O :nod:
Izgleda da su se promoteri ili GnR menadzment bacili u opaku promociju...
Clanak u Playboy-u je mnogo realniji... Novinarka prica o tome kako ih je gledala jos pre nego sto su izbacili Apetite for Destruction, kako su bili potpuno rastelovani na momente a onda super tight u sledecem trenutku... Takodje prica o Axl-ovim odnosom sa devojkama, o tome kako je tek u 20-im godina otkrio da je bio zlostavljan... Bilo mi je zanimljivo kako je naglasila teret frontmena koje ostali clanovi ne nose istom merom...
Ali je zavrsila s tim da svakako savetuje da se ne propusti koncert u Beogradu! :rockon: :banana

tsunami

• Bedouin
  • **
« Reply #34 on: August 28, 2010, 05:32:55 PM »
  vec razmisljam o tome da li da uzmem kucnog ljubimca!"
:fpalm:
« Last Edit: August 31, 2010, 01:11:50 PM by tsunami »

Marko0190

• Tongue Like A Razor
« Reply #35 on: August 31, 2010, 12:10:55 PM »
Upravo sam procitao interview sa Axl Rose-om u, ni manje ni vise nego, STORY-u.  :O :lol:
Posto sumnjam da je Story imao priliku da ekskluzivno intervjuise najskriveniju licnost na muzickoj sceni, ipak mi si cinilo kao interesantan interview. Nisu zalazili u sitnice niti su spominjali Chinese Democracy kao ni nove clanove, pa mi se cini da su uzeli neki stari interview i samo ga malo prilagodili. Na pitanje kada planira novi album, "Axl" odgovara: " Ne razmisljam trenutno o tome vec razmisljam o tome da li da uzmem kucnog ljubimca!"
Kakav dan, posto sam naisao na clanak u Story-u (nisam naisao nego mi je draga pokazala), na isti nacin sam naisao na clanak i u Playboy-u!!! :O :nod:
Clanak u Playboy-u je mnogo realniji... Novinarka prica o tome kako ih je gledala jos pre nego sto su izbacili Apetite for Destruction, kako su bili potpuno rastelovani na momente a onda super tight u sledecem trenutku... Takodje prica o Axl-ovim odnosom sa devojkama, o tome kako je tek u 20-im godina otkrio da je bio zlostavljan... Bilo mi je zanimljivo kako je naglasila teret frontmena koje ostali clanovi ne nose istom merom...
Ali je zavrsila s tim da svakako savetuje da se ne propusti koncert u Beogradu! :rockon: :banana

haha kucnog ljubimca! :bow:

Citao sam i ja clanak o Axl-u pre par godina, mislim da je bila u pitanju Gloria... :lol:
Kada citam neke nase clanke o GnR tek tada vidim koliko novinari prepisuju i koliko to zapravo lose rade. Na sajtu Arene su za DJ Ashba-u napisali da se zove DJ Asha, ili ti na nasem DJ Aša! :lol: Cak sam im poslao e-mail da poprave gresku, ali su me oni ubedjivali kako je to njegovo pravo ime...posle toga sam odustao... :coffee Negde sam procitao kako GnR postavu cine pevac Axl, gitarista Ron, bubnjar Frank..... i DJ-evi Asha i Richard Fortus! :lol: :fpalm:
Takodje su rekli kako je Dont cry pesma koju GnR sviraju na svakom koncertu, a svirali su je 4-5 puta u zadnjih 10 godina...

Ovo su pro shot snimci sa Reading festivala: Odlicni su!
Welcome To The Jungle
http://www.youtube.com/watch?v=jM2KG4AJops&feature=related

This I Love
http://www.youtube.com/watch?v=g91Y3DuzAqM
« Last Edit: August 31, 2010, 12:14:53 PM by Marko0190 »

vezara

• Won't Be Told Anymore
« Reply #36 on: August 31, 2010, 10:54:47 PM »

i DJ-evi Asha i Richard Fortus! :lol: :fpalm:

:lol: :lol: :bow: :bow: :lol: :lol:
Skinuo sam i November rain i Blues ili ti street of dreams ali nikad nisam nista uploadovao...
Inace jedan prijatelj ce mozda da radi catering za gunse, pa mi je pokazao spisak stvari koje je Axl narucio... Sve naka pica i hrana koja moze samo u Americi da se kupe...
Nisam znao da je fernando tour manager... :O :O

tsunami

• Bedouin
  • **
« Reply #37 on: August 31, 2010, 11:00:28 PM »
A ja mislila da je Del tour manager

Marko0190

• Tongue Like A Razor
« Reply #38 on: August 31, 2010, 11:02:26 PM »
Skinuo sam i November rain i Blues ili ti street of dreams ali nikad nisam nista uploadovao...
Inace jedan prijatelj ce mozda da radi catering za gunse, pa mi je pokazao spisak stvari koje je Axl narucio... Sve naka pica i hrana koja moze samo u Americi da se kupe...

Cool! :D

Da li na tvojoj karti pise na koji ulaz treba da udjes? Meni pise samo ULAZ, PARTER-FAN PIT, a na nekim kartama pise ULAZ ZAPAD, PARTER-FAN PIT.

vezara

• Won't Be Told Anymore
« Reply #39 on: September 01, 2010, 10:40:44 AM »
Cool! :D

Da li na tvojoj karti pise na koji ulaz treba da udjes? Meni pise samo ULAZ, PARTER-FAN PIT, a na nekim kartama pise ULAZ ZAPAD, PARTER-FAN PIT.

pise samo parter - fan pit, to ili znaci da mozemo da udjemo bilo gde ili se ulazi na parter na istocnom ulazu pa prodjes do fan pita ili ispod severnog a mozda i juznog ulaza ima ulaz koji vodi pravo u fan pit.
Koliko nas ide za sada u fan pit?

Sto se tice onih preostalih mesta kako pise na sajtu Arene, sumnjam da su tacni, jer nisu sigurno Aca lukas i ona druga prodali vise od 15 hiljada karata... mada u stvari  :fpalm: zaboravio sam gde zivimo... :yuk2:

Marko0190

• Tongue Like A Razor
« Reply #40 on: September 01, 2010, 11:03:38 AM »
pise samo parter - fan pit, to ili znaci da mozemo da udjemo bilo gde ili se ulazi na parter na istocnom ulazu pa prodjes do fan pita ili ispod severnog a mozda i juznog ulaza ima ulaz koji vodi pravo u fan pit.
Koliko nas ide za sada u fan pit?

Sto se tice onih preostalih mesta kako pise na sajtu Arene, sumnjam da su tacni, jer nisu sigurno Aca lukas i ona druga prodali vise od 15 hiljada karata... mada u stvari  :fpalm: zaboravio sam gde zivimo... :yuk2:

Vidis, zanimljivo! Moja karta je prva, drugu sam video negde i uocio ZAPAD. :D Voleo bih kada bi neko mogao ovo da protumaci! :D

Sa mnom za sada idu samo dva druga, za ostale ne znam, svi se nesto dvoume, nemaju para...i tako. Razmisljao sam da dodjemo na koncert dosta ranije da bismo zauzeli mesta u prvom redu!

Aca Lukas...verujem da je prodao, razlika je sto su njegove karte 1000, 1500 dinara. :D

vezara

• Won't Be Told Anymore
« Reply #41 on: September 01, 2010, 01:41:56 PM »
Mislio sam od ljudi sa foruma. A sto se mog drustva tice, odlucio sam da najverovatnije idem sam, jar niko od mog drustva nije GnR fan, a ne zelim da se bavim time da li se nekome dopada ili ne dopada. Zelim da skacem, pevam i uzivam... :banana :banana

Marko0190

• Tongue Like A Razor
« Reply #42 on: September 01, 2010, 05:42:23 PM »

Evo jedan clanak iz jucerasnjih novina 24h. :rockon:
http://www.24sata.rs/vodic.php?id=78434

Iskreno ne verujem da ce on mnogo koristiti hranu i pice koju je narucio, posto je njegov obicaj da posle sat dva kasnjenja dodje i bez prevelikog zadrzavanja ode na svirku. :D

dusan

• Rubbermade Baby
  • *
« Reply #43 on: September 17, 2010, 12:55:12 PM »
Samo da pozdravim sve "naše"!
just because you're winning, don't mean you're the lucky one's

vezara

• Won't Be Told Anymore
« Reply #44 on: September 18, 2010, 12:56:01 PM »
Samo da pozdravim sve "naše"!
Pozdrav Dusane i dobro dosao :rockon: Jel ides na neki od koncerata?